image_pdfimage_print

Avui se sabrà el veredicte que la justícia belga emet sobre l’euroordre contra el conseller Lluís Puig i Gordi. Recordem que el Tribunal Suprem espanyol demana la seva extradició sota una acusació de malversació de fons per la celebració del referèndum d’independència de l’1 d’octubre del 2017.

El mateix conseller Puig ho ha anunciat en el seu compte de Twitter (https://twitter.com/LluisPuigGordi/status/1291473174899634178)  i anuncia la valoració posterior que en farà al seu canal d’Instagram.

Aquesta sentència que es pronunciarà avui serà la primera que s’emet sobre una euroordre contra polítics catalans exiliats (les dues primeres foren o bé retirades per jutge espanyol o no admesa per defecte de forma).

Publicitat
Publicitat

És una incògnit com poden afectar fets rellevants que s’han conegut darrerament com la sentència del TEDH contra el Suprem espanyol, o la fugida de rei Joan Carles i la crisi institucional que això està provocant.