El Repartiment i la RESPONSABILITAT

image_pdfimage_print

Responsabilitat individual. O Responsori. Un solista canta i el cor o l’assemblea respon. Titular: Un solista: “Sánchez liderarà la gestió del fons europeu”. Les comunitats seran responsables… del que rebin. Diu que hi haurà coordinació. “Tots iguals davant la llei, que en això consisteix la sagrada unitat d’Espanya”. No importa doncs que hi hagi diferències de densitat de població? D’incidència de Covid? De nombre d’afectats i morts?

Importants els responsoris davant la mort. Sánchez també és mort. Mort per la democràcia. Per la manca de respecte a la identitat del nostre poble.

Solistes. Com la responsabilitat individual que es reclama en el coronavirus. Resposta solidària i digna dels altres i per als altres. També responsabilitat davant els moviments de la massa? També hi ha gentussa que només responen a si mateixos.
Responsabilitat. S’entén com resposta adequada davant d’algú o d’un esdeveniment. Les coses no són tant per ser dites com per ser escoltades, altrament no hi ha resposta possible.

Publicitat

Hi ha gent a qui és inútil escoltar, d’entrada perquè no escolta. Mai.