25 raons per votar la formació del president Puigdemont

image_pdfimage_print

1. Per tornar a evidenciar que l’esperit de l’1-O és majoritari a Catalunya.

2. Per desmentir que ens hem rendit i diguem sí a tot a “l’amo”.

3. Per no veure el mapa de Catalunya tenyit del taronja de Ciudadanos, el vermell del PSC, el morat dels Comuns i els groguencs federalistes (encara que siguin tan “bones persones”).

Publicitat

4. Per demostrar que els més de 2 milions que vam votar SÍ a la independència som “un sol home”, que el poble català no està dividit.

5. Perquè els diaris de tot el món tornin a explicar que el president Puigdemont ha guanyat unes eleccions perquè els catalans el seguim considerant el nostre president legítim.

6. Per la força que tindrà al món aquesta imatge.

7. Per evitar que hi hagi pactes entre l’Estat espanyol i representants catalans per impedir fer efectiva la DUI.

8. Per fer visible arreu que el poble, unit, no s’empassa més mentides.

9. Per no deixar la representació de Catalunya en mans dels que “aman a EspaÑa” i declaren no ser independentistes ni nacionalistes.

10. Per poder donar una resposta potent quan el Govern espanyol vulgui tornar a vulnerar els nostres drets.

11. Per demostrar que no creiem en pactes impossibles.

13. Per exigir que al Parlament de Catalunya i als mitjans públics NOMÉS es parli català.

14. Perquè amb majoria absoluta de Junts tenim força suficient per fer una bona neteja del cos de Mossos d’Esquadra, tan ple de PN i GC arran dels tripartits.

15. Perquè l’eurodiputat Carles Puigdemont és un focus d’atenció de la premsa estrangera i no podem deixar escapar cap oportunitat d’internacionalitzar el conflicte amb l’Estat.

16. Per demostrar que ja sabem, i rebutgem, com actuen “les esquerres” (d’allà i d’aquí) quan es tracta de la independència de Catalunya, i que el president Puigdemont ha demostrat ser molt més d’esquerres que els que se’n fan dir.

17. Perquè no votar és regalar el vot als contraris a fer efectiu el mandat de l’1-O.

18. Perquè milers dels nostres van perdre la vida per aconseguir una Catalunya lliure.

19. Per seguir gaudint del plaer d’anar tots a l’una, com vàrem fer l’octubre del 17.

20. Per veure la reacció irada de la bancada dels que no aposten per la DUI.

21. Perquè, com a independentistes, no podem desaprofitar cap oportunitat de votar al nostre president legítim tantes vegades com calgui. És qüestió de dignitat.

22. Per tornar a veure una estelada al balcó de la Generalitat i, aquesta vegada, sense que ningú s’atreveixi a retirar-la.

23. Perquè els que no aposten per la independència desitgen fervorosament que ens esmicolem en partits i partidets.

24. Per impedir que els “federalistes” aconsegueixin ser la força més votada i allarguem l’agonia de l’esclau quatre anys més.

25. Perquè sigui la darrera vegada que votem en clau autonòmica, ja que qui va proclamar la DUI la farà ara efectiva amb el suport de tot un poble al darrere.

1 COMENTARI

  1. no ens poden deixar pendre el pel, per els que no estimen la seva mare, Catalunya, ..son mols els ignorans, ..sempre independencia.

Comments are closed.