Alguns dels membres de l'actual executiva | SI
Alguns dels membres de l'actual executiva | SI
image_pdfimage_print

L‘Executiva Nacional de Solidaritat ha acceptat per unanimitat la proposta del Consell per la República per incorporar-se al Consell de Govern de l’entitat. La decisió haurà de ser ratificada pels adherits i adherides durant la primera quinzena de setembre. En cas de confirmar-se aquesta incorporació se sumaria a la recent d’Òmnium Cultural a través de la nova membre de la seva executiva nacional, Neus Torbisco-Casals.

L’Executiva Nacional de Solidaritat ha constatat en un comunicat que les línies de treball iniciades pel Consell, amb l’objectiu de consolidar el control del territori i el mandat de l’1 d’octubre, ofereixen garanties suficients per iniciar el treball conjunt amb la totalitat dels integrants del Consell per la República.

1 COMENTARI

Comments are closed.