image_pdfimage_print

El Govern ha autoritzat fer l’aportació anual de 5 milions d’euros a la Fundació Barcelona Mobile World Capital Foundation per a la celebració del Mobile World Congress, que se celebra a Barcelona des del 2006 i que ha prorrogat fins al 2024 el seu compromís amb la capital catalana.

Aquesta aportació anual per part dels patrons es fa en compliment del protocol subscrit el 2011 per permetre la celebració del proper MWC 2021, així com les actuacions aprovades pel patronat de la fundació destinades a promoure i fomentar l’ús de les tecnologies i solucions mòbils a Catalunya.

Aquest esdeveniment tecnològic i de negocis genera un impacte de gairebé 500 milions d’euros en l’economia i desenes de milers de llocs de treball. Així mateix, situa Catalunya a l’avantguarda de les tecnologies més determinants del moment.

Publicitat
Publicitat

L’entitat organitzadora, GSMA, i les institucions que formen part de la Barcelona Mobile World Capital Foundation, entre les quals està la Generalitat de Catalunya, han acordat allargar fins al 2024 la celebració del MWC a Barcelona, un any més del previst en el contracte vigent.