Reunió del secretariat nacional de l'ANC a Calaf | ANC
Reunió del secretariat nacional de l'ANC a Calaf | ANC
image_pdfimage_print

Aquest divendres 29 de maig, la Junta Electoral ha fet pública la llista de candidatures finalment admeses a les eleccions al Secretariat Nacional, que tindran lloc de forma virtual entre el 10 i el 13 de juny. Un total de 116 candidates i candidats es presenten a aquestes eleccions.

Entre el 30 de maig i el 9 de juny se celebraran els actes de publicitat de les candidatures; les candidates i candidats hi podran participar per presentar i explicar el seu projecte.

Els actes es poden seguir en directe pel canal de YouTube de l’Assemblea i es poden adreçar preguntes a les candidates i candidats a través dels comentaris d’aquesta mateixa xarxa. Aquest dissabte ja han tingut lloc els tres primers actes electorals corresponents a les regions 7 (Bages, Anoia, Berguedà, Solsonès i Moianès), la 10 (Catalunya Nord) i la 11 (Assemblees Exteriors). En aquests actes hi participen candidates i candidats de la regió i qui es presenti pels blocs Nacional, Sectorial i Jove. És a dir, les candidates i candidates del bloc territorial només poden participar en l’acte de la regió per a la qual es presenten. Cal tenir en compte que hi haurà una excepció, a l’acte organitzat per Sectorials hi podran participar totes les candidates i candidats siguin del bloc que siguin.