image_pdfimage_print

Els promotors del projecte Xerrem Junts de la Coordinadora d’Associacions per la Llengua catalana (CAL) estan en contacte permanent amb els guies que coordinen els grups de conversa en català malgrat l’obligatorietat del “distanciament social”. El guiatge del projecte i les decisions que es prenen en aquests delicats moments depèn en gran part de les experiències i conjuntures personals dels voluntaris, i igualment la valoració que en fan els xerraires és present en la quotidianitat de l’equip de la CAL.

Aquesta setmana, tot just un mes després de l’inici del confinament, els promotors del projecte Xerrem Junts inicien una nova ronda de contactes amb els voluntaris dels grups d’arreu del territori per distribuir nous materials didàctics especialment dissenyats per a les sessions virtuals. Les primeres 5 unitats pedagògiques estan preparades per a ser distribuïdes digitalment i des de l’entitat s’espera que aquestes noves eines facilitin la tasca de conducció de les trobades en línia i complaguin els xerraires que hi participin.