Insensatesa per “liar-la”

image_pdfimage_print

Bea Talegón s’ha ficat ara amb Cristina Pardo, però amb tota la raó. Aquesta presentadora de Liar-la Pardo sembla no tenir altre interès que desacreditar l’independentisme. Però aquesta vegada li ha sortit malament quan el president de Castella la Manxa li ha dit en un directe que Torra adopta mesures sensates.

Hi ha gent que no vol entendre que la gestió compartida pot ser més eficaç que la gestió dirigida a pal sec. Molesta, es veu, qui no aplaudeix les indecisions i les errades oficials.

Ara l’exèrcit està trobant cadàvers a les residències d’avis i els avis abandonats. Què està passant? On és el personal que els hauria d’atendre? És aquesta l’autoresponsabilitat de què tant parlen?

Publicitat

El cas de Madrid és aterridor. Tragèdia més que tragèdia. No hi ha respiradors per a tots els infectats i s’ha de començar a triar a qui s’intuba i a qui no. Les autoritats sanitàries espanyoles no van preveure la situació o si la van preveure els que tenen el poder no van posar mitjans a treballar per resoldre el problema.

Ara descobreixen a Madrid que hi ha centres hospitalaris semiprivats que no van desenvolupar el nivell d’assistència que s’esperava. Retallades i limitació de recursos van frenar l’equipament que calia. Ara salta el tema i es troba a faltar. Suposem que els Fiscals van prenent nota del que passa i que ben aviat començaran les investigacions a la cerca dels responsables.

Els que viuen la pandèmia en el seu territori li demanen a l’autoritat única que toqui de peus a terra i els deixi fer. No s’entén que a Madrid arribi el material i que no arribi a Igualada ni a Barcelona. Requisaran també tot el que fabriqui Seat? Tindrem algun dia els tests ràpids? Vindran metges cubans, xinesos i veneçolans a guarir els espanyols o seguiran criticant i maldient d’uns i altres?