Toni Castellà durant la roda de premsa | Demòcrates de Catalunya
Toni Castellà | Demòcrates de Catalunya
image_pdfimage_print

El passat 11 de gener el Consell Nacional de la formació demòcrata va convocar pels propers 27 i 28 de març el 2n Congrés Nacional demòcrata. Al Congrés es debatran dos documents: el full de ruta cap a la independència de Demòcrates i el model d’estat independent.

Per aquest motiu, els portaveus polítics de Demòcrates Assumpció Laïlla, Antoni Castellà i Núria de Gispert compareixeran aquest dilluns en roda de premsa i explicaran els eixos principals d’aquest 2n Congrés.

En el marc d’aquesta roda de premsa també es valorarà l’actualitat política.

Publicitat
Publicitat

DIA: 10 de febrer de 2020
HORA: 11 hores
LLOC: Seu Nacional de Demòcrates de Catalunya (C. Calàbria, 149-151, entresòl-2a. – 08015, Barcelona)