image_pdfimage_print

El Tribunal de Cuentas espanyol amenaça d’embargar els comptes dels responsables del Primer d’Octubre amb un total de 4,1 milions d’euros. Per aquest motiu s’ha reactivat la crida a col·laborar en la Caixa de Solidaritat  que han fet entitats com l’Assemblea Nacional de Catalunya, Òmnium o el Consell per la República.

La Caixa de Solidaritat permet fer front a les despeses jurídiques i /o responsabilitats econòmiques que reben persones físiques com a conseqüència d’actuacions emmarcades en el procés cap a la independència per participar d’accions cíviques, pacífiques, no-violentes i democràtiques. Aquestes actuacions han de respondre a iniciatives d’entitats i/o partits sobiranistes o bé per seguir el mandat de les urnes i els acords del Parlament de Catalunya i el Govern de la Generalitat en favor del procés independentista.

La Caixa de Solidaritat gestionada inicialment per l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural ara és assumida per l’Associació de Foment de la Caixa de Solidaritat que recull i canalitza la voluntat de solidaritat de milers de persones de la nostra societat per donar suport a les víctimes de la repressió política.

Publicitat
Publicitat

Qualsevol persona que ho necessiti es pot adreçar per correu electrònic a info@caixadesolidaritat.cat o per telèfon al +34 694 465 281 per a demanar suport.