Reunió del Consell Nacional de D's a Cercs | Demòcrates de Catalunya
Reunió del Consell Nacional de D's a Cercs | Demòcrates de Catalunya
image_pdfimage_print

Ahir Demòcrates de Catalunya va reunir el seu Consell Nacional al municipi de Cercs. Al conclave, els consellers i les conselleres nacionals van convocar el 2n Congrés Nacional de Demòcrates de Catalunya pel pròxim mes de març. El Congrés Nacional, tal com estableixen els estatuts de la formació, és el màxim òrgan de debat i decisió.

El Consell Nacional ha instat a debatre al Congrés, del mes vinent, la continuïtat dels diputats de Demòcrates al Grup Parlamentari Republicà, així com el suport del partit al Govern de la Generalitat.

Al Congrés es debatran dues ponències: ‘El camí cap a la independència’ i ‘El model d’estat independent’. Els documents consagren la via unilateral i d’insubmissió col·lectiva com a única via per ser independents i aposten per un model de país basat en la fraternitat i la democràcia directa.

Publicitat
Publicitat