image_pdfimage_print

Després del parèntesi obligat per l’aplicació de l’article 155, el Consell de Diplomàcia Pública de Catalunya (Diplocat) recupera lentament l’activitat normal. La setmana passada va tornar a organitzar una activitat pública fora de Catalunya, a la Paris School of Economics,  va coorganitzar un Congrés sobre Formació Professional amb PIMEC a Barcelona i ja s’ha reobert la pàgina web, uns dies després de la reunió del Comitè Executiu.

Es tracta d’una pàgina web del tot renovada, que s’acabarà de completar durant les properes setmanes i que té el mateix domini http://diplocat.cat que abans. La informació s’organitza en base als tres grans eixos de l’entitat (Connectem / Projectem / Capacitem) i en aquesta nova fase es dóna una major visibilitat als 38 membres que formen part del consorci, amb l’objectiu de subratllar-ne el caràcter plural i transversal.

Tota la part estàtica del web està disponible en sis idiomes: català, castellà, aranès, anglès, francès i alemany. Les notícies d’actualitat es podran llegir sempre almenys en tres idiomes: català, castellà i anglès. Cal destacar que la de Diplocat és de les poques pàgines web institucionals que inclouen l’aranès al seu web. Tant el Conselh Generau d’Aran com l’Ajuntament de Vielha e Mijaran formen part de Diplocat.

Publicitat
Publicitat

El nou web serveix també com a llançament d’un breu vídeo institucional que explica en menys d’un minut i mig què és Diplocat i en què consisteix la seva tasca de diplomàcia pública. Podeu veure el vídeo en aquest enllaç.