image_pdfimage_print

El Consell per la República en un tuit ha confirmat que s’ha omplert l’aforament el Palau de Congressos de Catalunya, i ja no es poden inscriure a més electes per a l’Assemblea d’aquesta tarda. Aquesta ha estat la massiva resposta a la convocatòria que va llençar el Consell en una carta del MHP Puigdemont adreçada als càrrecs electes i que reflectia els objectius de la trobada. La reproduïm a continuació:

“Benvolgut/da,
El Consell per la República, que tinc l’honor de presidir, va plantejar el passat dia 1 d’octubre que una de les respostes polítiques i institucionals a la sentència contra els nostres líders polítics i socials havia de ser la convocatòria de l’Assemblea de Càrrecs Electes. En aquest sentit, el Consell es va posar a treballar per comunicar aquesta decisió als diferents actors polítics i institucionals concernits.
La necessitat de celebrar aquesta ACE és compartida per una àmplia majoria del món sobiranista, i es fa cada dia més evident que cal reforçar un espai lliure de les prohibicions, de les amenaces i les limitacions de drets a què està sotmetent l’Estat espanyol les nostres institucions d’autogovern. És per això que us trasllado, en nom del Consell, la proposta perquè les organitzacions que tenen electes en les diferents institucions participin activament en la convocatòria, organització i desenvolupament d’aquesta Assemblea de Càrrecs Electes, que preferentment s’hauria de celebrar dimecres de la setmana que ve dia 30 d’octubre.
Aquesta és una crida que es fa extensible a tots els càrrecs electes de Catalunya que defensin el dret a l’autodeterminació com a solució a l’actual crisi entre l’Estat espanyol i Catalunya. Cadascú, lliurement, hi és convidat a participar-hi.”