image_pdfimage_print

Després de la Diada Nacional d’enguany, ha aparegut una nova iniciativa a les xarxes per organitzar un gran “pícnic” en resposta a la sentència del Procés. Per a la coordinació i difusió dels pícnics demanen a la gent estar atenta al seu perfil de Twitter, així com seguir-los a través de Telegram.

Pícnic per la República, s’estrena a les xarxes amb una clara crítica a la situació política actual i amb la intenció d’estructurar “pícnics” ciutadans per tal de prendre la iniciativa pel que fa a la independència i alhora donar un resposta ciutadana a la sentència del judici a la democràcia. La seva presentació al web és la següent:

“Aviat farà dos anys que vam confiar i delegar en aquells que ens havien de portar a l’únic objectiu acceptable: la independència. Però, en lloc d’això, ens han portat, per un camí de divisió i menyspreu, a una destinació que alguns d’ells haurien qualificat d’altra traïció.

És per això que alguns de nosaltres hem decidit tornar a assumir la responsabilitat que ens pertany com a poble i prendre, de nou, la iniciativa.

No sabem si serem onada, o més aviat riuada, però tenim clar quin és l’objectiu i n’assumim el cost que comporta.

Sí que sabem que hi ha més persones que han pres aquesta decisió i esperem que molts i moltes més de vosaltres us afegiu a la nostra proposta, o a qualsevol de les altres que sorgiran.

Perquè és només amb la suma de moltes iniciatives diverses que serem capaços de reprendre, amb respecte i amb la força de la unitat com a poble, l’únic camí possible: el de la independència.

Estigueu, doncs, al cas del que us anirem informant en els propers dies, perquè us farem saber el què, el com i el quan de la nostra proposta.”