Ens prenen per imbècils

image_pdfimage_print

Com que considero que els polítics autoanomenats independentistes són gent amb una intel·ligència, com a mínim, al mateix nivell que qualsevol de nosaltres, l’única explicació que trobo al circ que tenen muntat és que es pensen que els independentistes som imbècils.

Des de la banda convergent es dediquen a plorar per les alcaldies que ERC els ha pres amb el suport del PSOE mentre callen les que ells han pres a ERC i regalen la diputació de Barcelona als “socialistes”. Un cop fet això tenen la barra de dir que ells revertiran tots els pactes amb el PSOE si ERC fa el mateix. Són els mateixos que acusen ERC de tots els mals de l’independentisme per no haver volgut fer Puigdemont president mentre ignoren que ells també hi van renunciar. O que Puigdemont és el principal responsable de la traïció de l’octubre del 2017. També són els que demanen “unitat independentista” a ERC al mateix temps que rebutgen participar en les Primàries impulsades per l’ANC. Us penseu que sóc ximple i m’empassaré tot això?

Des de la banda d’ERC ara ploren molt perquè els malvats convergents els han pres la Diputació pactant amb “el 155”. Doncs sí, amb el mateix 155 a qui vosaltres vau entregar la presidència d’Espanya i us plantegeu tornar-los-la a entregar. El mateix 155 a qui no us canseu de demanar que convoqui un referèndum a Catalunya. El mateix 155 de qui no pareu de dir que ens deixarà fer un referèndum d’independència si el volen molts catalans malgrat que ja no saben què fer per dir-vos que no pot ser. Vosaltres també us penseu que el cervell no em funciona correctament?

Publicitat

Tots dos us dediqueu a anar per Europa demanant ajuda contra els malvats espanyols que tanquen els vostres companys a la presó i exhibiu orgullosos l’informe de l’ONU que diu que aquests companys vostres estan tancats injustament. I alhora doneu els vostres vots perquè els que els mantenen tancats segueixin manant i pacteu amb ells arreu del país. Perquè els malvats carcellers no ho són tant si us poden assegurar un càrrec ben remunerat.

I per si no n’hi hagués prou amb això, les institucions que governeu treballen braç a braç amb la fiscalia espanyola demanant als jutges espanyols que tanquin independentistes a la presó per participar en protestes en contra de l’empresonament dels vostres companys.

Es pensen que som rucs. Demostrem que no ho som. No els votem més.

1 COMENTARI

  1. Cal esperar la ponència dels Demòcrates, on es presentarà el seu full de ruta, i veure què passa amb el Front republicà. Però ni que sigui amb el nas tapat s’ha de votar sempre, ni que sigui als partits que estan fent marxa enrere, si no hi ha res millor, atès que la nostra força és el nostre vot, que mai ha d’anar als del 155, que tant de mal han fet i fan.

    Penso que la reculada d’ERC i JxCat és una barreja de covardia (no havien mesurat seriosament on es ficaven), estratègia de servitud al partit abans que al país, i revenja vers l’altre gran partit (els cops que fan més mal són els d’aquells més propers, si ERC i JxCat pensen que l’altre els ha traït, pactarien amb el dimoni per tornar-los el cop. Immaduresa infantil portada a la política, aquest és el nivell).

    En qualsevol cas, si el sobiranisme no és capaç de ser un veritable problema, més enllà de vistoses manifestacions que no importen res a Espanya, esdevé soroll i prou, que acaba sent molestós i tot. No es pot demanar heroismes polítics en un moment com l’actual, això s’havia d’haver fet el gener del 2018, ara és tard. Per això les accions civilitzades i pacífiques que “perjudiquin” l’Estat s’han de generar i concertar fora de l’àmbit dels partits i dels focus mediàtics. Pensem en el primer referèndum, a Arenys, fou una guspira d’uns pocs, que inicià el cicle que ja s’ha tancat, i que donarà pas o a un nou autonomisme, que pot ser letal, o a un nou sobiranisme.

Comments are closed.