image_pdfimage_print

Nico Martín ens acaba de deixar. El seu llegat, l’Associació La Coronela de Barcelona continuarà amb nosaltres. També continuarà amb nosaltres el seu exemple, el seu entusiasme en la recuperació de la història de Catalunya i, en especial, de la ciutat de Barcelona. Era un historiador autodidacte, com li agradava autoanomenar-se, i volia demostrar que els catalans hem estat i som un poble i nació normal, com qualsevol altre. També s’implicà en la commemoració del Dia del Soldat Català, cada 26 de gener. La seva tasca al capdavant de la Coronela de Barcelona ha estat incansable i molt inspiradora per a tothom. Una tasca que l’honora i ens guia a continuar. Des de L’Unilateral, ens sumem al seu merescut homenatge.  

Nicolau Martín, nascut a Bonn el 1965, era President de La Coronela de Barcelona, un gran apassionat per la història i per la història de Catalunya en particular ACS Donec Perficiam