Entrega del premi a Munich | Diplocat
Entrega del premi a Munich | Diplocat
image_pdfimage_print

La patronal de les petites i mitjanes empreses, PIMEC, va lliurar ahir al vespre el Premis Pimes 2019 a deu empreses i institucions catalanes. L’acte va tenir lloc a la sala Oval del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) durant un sopar solidari per mostrar el compromís del món empresarial amb la societat catalana. El premi Diplocat a la diplomàcia empresarial va ser atorgat enguany a l’empresa Munich, que té la seu social a Capellades i al voltant de dos-cents treballadors.

Aquest premi vol encoratjar i reconèixer les empreses que surten al món identificant-se elles mateixes o els seus productes o serveis com a catalans. El premi  reconeix empreses que ajuden a projectar Catalunya al món amb una imatge d’excel·lència del país, donant a conèixer els seus valors, actius i atractius i contribuint a millorar-ne la reputació internacional. En les edicions anteriors han estat guardonades Aranow, Scytl, Moritz, Ultramagic i Beabloo.

Munich és una empresa familiar dedicada a la fabricació de calçat de moda i esportiu i de complements i accessoris. La marca s’identifica amb els seus orígens i l’arrelament al país amb l’eslògan Esports i Moda nascuda a Barcelona, des de 1939. La inconfusible X, distintiu de tots els seus productes, no és sols una marca registrada sinó que s’ha convertit en un símbol de prestigi i lideratge. Munich és present als cinc continents a més de 40 països com el Japó, Indonesia, Malàisia, Filipines, Tailàndia, Armènia, Kazakhstan, Rússia, Eslovènia, Lituània, França, Itàlia, Portugal, Austràlia, Corea, Croàcia, Estònia, Geòrgia, Grècia, Holanda, Hongria, Eslovàquia, Turquia, Ucraïna, Argentina, Brasil, Xile, Guatemala, Paraguai, USA, entre d’altres.

Publicitat

Durant l’acte, la secretària general de Diplocat, Laura Foraster, va felicitar els guardonats tot destacant que “el premi Diplocat vol reflectir el paper de la diplomàcia empresarial en promoure l’economia catalana i els seus valors a l’estranger”. Per la seva banda, Xavier Berneda, CEO i propietari de l’empresa Munich, va agrair el lliurament del premi i va afegir que “no és un premi només de la pròpia empresa sinó de tots els col·laboradors, clients i proveïdors que formen part de l’equip i de la família Munich”.

PIMEC és una de les 38 entitats membres del patronat de Diplocat.