image_pdfimage_print

Aquest diumenge, 5 de maig, l’Assemblea Nacional Catalana celebrarà la seva setena Assemblea General Ordinària (AGO), en la qual es fixarà el nou full de ruta de l’entitat. A més, aquest any, també es votarà una reforma dels Estatuts i del Reglament de règim intern.

L’AGO tindrà lloc al Tàrraco Arena Plaça de Tarragona. S’iniciarà a les 9.30 h del matí i s’allargarà, previsiblement, fins al migdia. El moment àlgid, però, serà cap a les 12 h, quan es votarà el nou full de ruta i hi haurà els parlaments de Pep Cruanyes, vicepresident de l’entitat, i Elisenda Paluzie, presidenta, a les 12.30 h.

Horaris de la jornada
A primera hora, a les 09.30 h, el conseller d’educació, Josep Bargalló, representant del camp de Tarragona, rebrà i donarà la benvinguda a l’Assemblea, i seguidament, cap a les 10 h, s’aniran presentant els diversos informes de gestió (informe econòmic i balanç, pressupost, informe de gestió del secretariat nacional) i s’aniran votant. Cap a les 10.45 h es presentarà el full de ruta, i s’aniran votant les esmentes. La votació final, però, serà després de la pausa, de les 11.30 h a les 12 h.

Publicitat
Publicitat

A les 12 h es votarà el full de ruta en la seva totalitat. Posteriorment, es farà una connexió en directe amb el president de la Generalitat a l’exili, Carles Puigdemont, i amb els consellers a l’exili Toni Comín i Clara Ponsatí. També es reproduirà un vídeo de la secretària general d’ERC, Marta Rovira. Serà cap a les 12.15 h.

Entre les 13 h i les 13.30 h es votaran les esmenes dels Estatuts i del Reglament de Règim Intern, i uns 20 minuts més tard se’n donaran a conèixer els resultats, moment en què es duran a terme les votacions dels Estatuts. Cap a les 14 h se’ns sabran els resultats.

Hi haurà diverses actuacions musicals al llarg del matí a càrrec de la banda K-liu i dels grallers So-Nat.