image_pdfimage_print

L’exconsellera a l’exili Clara Ponsatí tancarà la candidatura de Barcelona És Capital-Primàries a l’Ajuntament de Barcelona, la llista sortida de les primàries obertes amb més participació de la història de la ciutat.

Clara Ponsatí ha acceptat tancar la llista encapçalada per Jordi Graupera. “Les eleccions municipals a Barcelona ens presenten una tria difícil perquè hi ha quatre candidatures independentistes i hi ha persones que estimo i respecto a diverses d’aquestes candidatures”, ha assegurat l’exconsellera.

“Crec que Jordi Graupera presenta la proposta que realment pot renovar la política de Barcelona. Les seves propostes polítiques no són reciclades de les velles idees, ens fa propostes treballades, fruit d’estudiar el batec de la ciutat i de treballar a peu de carrer”, ha afegit.

Publicitat
Publicitat

Per Ponsatí “cal donar suport a la candidatura de Jordi Graupera pel seu atreviment. És una candidatura feta a contracorrent, que s’ha volgut silenciar i que mereix fer forat a la política catalana”.

Per la seva banda, Jordi Graupera ha agraït el gest de Ponsatí de tancar la llista. “És un honor per a nosaltres. Ponsatí representa la gent que mira de dir la màxima veritat disponible a la cara, sense faltar el respecte. És una veu que sempre i sense embuts s’ha manifestat a favor de la independència i va ser la persona que, juntament amb la gent, va fer possible que el primer d’octubre s’obrissin els col·legis a Barcelona, mentre Ada Colau mirava cap a una altra banda. Clara Ponsatí és una dona valenta, intel·ligent i d’esperit lliure”.

Podeu descarregar les declaracions de Clara Ponsatí aquí. Ponsatí és membre de l’executiu del Consell de la República i candidata al Parlament Europeu en la llista Junts per Catalunya–Lliures per Europa.

Per la seva banda Aamer Anwar, l’advocat escocès de Clara Ponsatí i una figura molt respectada dins l’independentisme, també ha donat suport explícit a la candidatura.

Ahir, dia de Sant Jordi, a la parada de Barcelona és Capital al Passeig de Gràcia, Jordi Graupera va poder conversar amb el M.H. president Quim Torra i amb el també candidat a l’alcaldia Manuel Valls i va interaccionar directament amb els ciutadans que s’hi atansaven. Aquesta relació directa personal potser pot explicar en part l’èxit de la recollida de fons de la candidatura que ja ha arribat al primer objectiu de 50.000 euros i que aspira a un segon objectiu més ambiciós de 100.000 euros.

Barcelona és Capital-Primàries s’enlaira i això es reflecteix en les enquestes que pronostiquen la seva entrada al consistori barceloní.

 

 

1 COMENTARI

  1. A mi de fet m´agrada aquesta dona com a candidata i votare la llista de les europees del Puigdemont a on va ella, pero a la llista del Graupera l´han posat a dit, ningú l´ha votat, després de crear tot el tema primaries perque segons ells deien que els partits ficaven la gent a dit els candidats, la llista del Graupera ha fet exactament el mateix.

    No hi ha pas tanta diferencia entre ERC, JxCat o Primaries o com li vulguin dir, tant dividir el vot i recurssos malgastats per a res, per a tenir el mateix.

Comments are closed.