image_pdfimage_print

La candidatura encapçalada per Jordi Graupera, Barcelona és Capital-Primàries, ha iniciat un finançament col·lectiu de donació (crowdfunding) per finançar la campanya electoral per a les eleccions municipals del mes de maig a Barcelona.

Amb el lema “Per cada 1€ que aportis podrem arribar a 1 barceloní”, s’ha fet córrer a les xarxes socials l’enllaç per a poder fer la contribució (aporta) i on permeten seleccionar diferents imports que van des de 10 € a 1.000 € i també una opció lliure. Segons BCAP “A Barcelona és Capital no devem res als partits, ni als bancs, ni als mitjans: t’ho devem tot a tu. Per això et necessitem per seguir explicant el nostre projecte. Amb la teva aportació, podrem multiplicar la nostra feina al porta a porta, a les paradetes, als actes i a les xarxes […] Som un experiment de creació de vida democràtica a la ciutat. Per a ser una alternativa ens cal la teva col·laboració. No hem vingut a dividir l’independentisme, hem vingut a unir-lo per la base”.

Fins ara, la candidatura ha anat realitzant una precampanya que ha comptat amb l’ús intensiu de les xarxes socials, reunions i presentacions amb entitats de Barcelona, i un porta a porta que se segueix desenvolupant als barris amb la presència de candidats i de voluntaris. També s’han obert taules de treball per recollir propostes per al programa electoral. La propera serà aquest divendres 29 a les 18.30 hores al centre cívic Sagrada Família on es tractarà la seguretat, el turisme i la cultura.

Publicitat
Publicitat