Roda de premsa del partit demòcrata presentant els resultats de la consulta sobre les Primàries Barcelona | Demòcrates de Catalunya
Roda de premsa del partit demòcrata presentant els resultats de la consulta sobre les Primàries Barcelona | Demòcrates de Catalunya
image_pdfimage_print

El passat 18 de febrer de 2019 Demòcrates de Catalunya va emetre un comunicat proposant al conjunt de l’independentisme la conformació d’un front comú per tal d’assolir el bloqueig institucional total i absolut de les Corts espanyoles fins a assolir la implementació dels resultats del 1r d’octubre.

Finalitzat aquest divendres el termini de presentació de coalicions per a les eleccions espanyoles del 28A i, per tant, un cop verificat que ha estat impossible assolir aquest front comú, Demòcrates de Catalunya ha lamentat que tot i el treball incansable que s’ha produït des de la nostra organització a tal efecte, no s’hagi pogut arribar a un acord entre els partits independentistes, entitats sobiranistes i ciutadania per tal de defensar els nostres interessos polítics comuns.

Des de Demòcrates de Catalunya han refermat el seu compromís amb el mandat del 1r d’octubre i tornen a recalcar que considerem que l’únic diàleg necessari amb l’Estat espanyol és el que passa per la negociació dels termes de la implementació de la independència de Catalunya i, en aquest sentit, insten els partits polítics independentistes que concorreran en les eleccions generals del propvinent 28A a treballar en aquest sentit.

Publicitat
Llibre: El Judici - Lluís Busquets
Publicitat