image_pdfimage_print

Aquest matí s’ha presentat la coalició de Poble Lliure, Som Alternativa i Pirates de Catalunya a les eleccions estatals del 28 d’abril. Albano Dante Fachín per Som Alternativa, Guillem Fuster en representació de Poble Lliure i Muriel Rovira per Pirates de Catalunya, han presentat la coalició amb el nom de Front Republicà.

En el manifest que han presentat destaquen que tenen com a objectiu la defensa dels interessos populars, estar profundament compromeses en la lluita actual pel dret d’autodeterminació i contra la repressió, i que és per això que “s’han decidit a articular una candidatura que permeti presentar batalla també en aquesta convocatòria d’eleccions” del 28 d’abril.

Els representants de les tres formacions han explicat que la llista encara no està configurada, tot i que ja han obert un debat intern i esperen enllestir-la al llarg de la setmana vinent.

Publicitat
Publicitat

D’altra banda, Fuster ha tret ferro a un possible conflicte entre Poble Lliure i la CUP, ja que malgrat que la CUP decidís en assemblea no presentar-se, Poble Lliure ho farà en coalició amb altres partits. Fuster ha assegurat que la CUP està informada en tot moment de les passes que estan donant.