Mobilitzacions contra la visita de Pedro Sánchez a la Catalunya del Nord

image_pdfimage_print

Les entitats de Catalunya del Nord convoquen per diumenge 24 a les 10 hores del matí a Cotlliure davant la presència del president del govern espanyol, Pedro Sánchez, que visitarà la població i Argelers de la Marenda, on pretén retre homenatge “a Manuel Azaña, Antonio Machado i a l’exili espanyol.”

En previsió de les diverses mobilitzacions que s’estan organitzant, les autoritats franceses han imposat mesures de censura ja que només podran seguir els actes els periodistes acreditats. Unes acreditacions que seran atorgades per les autoritats espanyoles.

Des de les entitats de la Catalunya del Nord es recorda que Pedro Sánchez és un dels instigadors de l’aplicació de l’article 155 i que vol emprar la memòria del poeta republicà Antonio Machado, amb la seva tomba a Cotlliure, per tractar de manipular l’opinió dels catalans del nord on la solidaritat amb els del sud s’està mostrant molt forta.

Publicitat
Publicitat