image_pdfimage_print

L’ANC ha convocat per avui dissabte una gran manifestació a Barcelona en favor de l’autodeterminació i contra el judici que s’ha iniciat a Madrid contra els polítics i líders catalans.

El Judici de la vergonya està en marxa. No et quedis a casa mentre es criminalitzen i jutgen drets i llibertats. Surt al carrer i participa-hi!

Dissabte, 16 de febrer, a les 17 h hem de tornar a desbordar la Gran Via de Barcelona en una manifestació pacífica que tindrà el punt d’inici a plaça Espanya i finalitzarà en un acte a plaça Universitat. S’ha condicionat una zona per a persones amb capacitats diverses.

Publicitat
Publicitat

Convertim aquest judici en un bumerang contra l’Estat!

La capçalera de la manifestació serà a Casanovas amb Gran Via. La manifestació es desenvoluparà fins a l’altura de plaça Universitat on donarà peu a un acte polític de tancament. L’acte polític està previst que comenci a les 18 h i que tingui una durada prevista d’una hora.