image_pdfimage_print

Com avançàvem el passat dimecres, avui a les 12 del migdia Primàries Catalunya celebra un acte nacional de presentació de totes les candidatures que concorren als municipis on s’ha aconseguit impulsar el moviment. És l’inici de la campanya de cara a les eleccions primàries que tindran lloc el 23 de febrer a cada municipi.

Aamer Anwar és el convidat internacional estrella en un acte amb una conducció que anirà a càrrec de l’actor Sergi Mateu.

“Catalans have faced violence, humiliation and revenge, but power rests with the people and the Spanish can never imprison 2 million. It’s time for the grassroots movement to change the course of history which has seen 9 out of 11 Presidents jailed, exiled or executed. The primaries is the first step in a road map that will see ordinary people take control of their own destiny until Catalonia is free”, diu
Aamer Anwar, rector de la Universitat de Glasgow i advocat de Clara Ponsatí.

Publicitat
Publicitat

L’acte comptarà amb la participació d’Anna Arqué, portaveu Primàries Catalunya i també portaveu de la “International Commission of European Citizens” (ICEC); de Jordi Graupera, alcaldable amb la llista electoral resultant de les Primàries Barcelona, i de Josep Manel Ximenis, coordinador de Primàries Catalunya.

“És important acompanyar a aquells que generosament han decidit fer un pas endavant per portar el seu coneixement tècnic i la seva disposició independentista dins les institucions municipals; ens calen dones i homes preparats i disposats a materialitzar el mandat del primer d’octubre amb una nova manera de fer i entendre la política” assegura Anna Arqué, Portaveu Primàries Catalunya.

“Les Primàries obren la porta a una democràcia més participativa que la que tenim ara si tots empenyem. Primàries és participació. Tothom hi juga un paper: uns com a candidats, els més visibles. Altres com a organitzadors o com a electors. Tots formem un equip. Som la gent de Primàries”,
Pepi Oller, alcaldable de la llista Primàries Terrassa.

ACTE PRESENTACIÓ CANDIDATURES Primàries Catalunya:

Hora: 12.00 hores

Dia: Dissabte, 9 de febrer

Lloc: Teatre Plaza de Castelldefels, plaça de l’Estació, 4.

 

Podeu veure aquest video de promoció.