image_pdfimage_print

Aquest dissabte 9 de febrer, a Castelldefels, Primàries Catalunya celebra un acte nacional de presentació de totes les candidatures que concorren als municipis on s’ha aconseguit impulsar el moviment. És l’inici de la campanya de cara a les eleccions primàries que tindran lloc el 23 de febrer a cada municipi.

La jornada es farà al Teatre Plaza a les 12 hores i consistirà en la participació de les coordinadores locals que ja s’han formalitzat i la intervenció de personalitats com Jordi Graupera, candidat escollit a les Primàries Barcelona i cap de llista de Barcelona és Capital (BCAP); Anna Arqué, portaveu de Primàries Catalunya; Aamer Anwar, advocat escocès; Josep Manel Ximenis, de Primàries per la República, i l’actor Sergi Mateu.

En aquest moments, una setantena de municipis ja han confirmat la seva participació en les Primàries de Catalunya, entre els quals hi ha ciutats grans com Barcelona (que ja ha fet la votació), Lleida, Tortosa, Tàrrega, la Ràpita, Mataró, Manresa, Sant Cugat, Mataró, Sabadell, Granollers, Cambrils, Terrassa, L’Hospitalet i altres (podeu consultar aquí desplegant el menú de municipis). Tot i que els terminis ja van molt ajustats, recentment s’ha constituït la coordinadora local de Girona, que previsiblement doncs també farà primàries.

Publicitat
Publicitat

 

 

1 COMENTARI

Comments are closed.