Cartell de l'Acte organitzat per l'ANC d'Anglaterra
image_pdfimage_print

El dissabte 9 de febrer a les 12 del migdia tindrà lloc un acte organitzat per l’ANC d’Anglaterra per exposar el projecte de Primàries Catalunya a la capital anglesa. Entre els elements de debat hi haurà el lligam de les primàries amb el mandat de l’1-O i l’aposta que suposen per la regeneració democràtica. També es debatrà si de les primàries en pot sortir un nou espai polític o si cal tirar endavant un projecte semblant per a les eleccions europees.

L’acte tindrà lloc al Waterloo Creative Studio i comptarà amb la participació de la consellera a l’exili, Clara Ponsatí; el diputat al Parlament de Catalunya, Toni Castellà; les candidates sorgides de les Primàries de Barcelona, Maria Vila i Diana Coromines; el candidat a les Primàries de Manresa, Arnau Padró i el portaveu de Primàries Reus, Lluís Gibert.