image_pdfimage_print

Aquests dies els mitjans es fan ressò d’un afer molt lamentable –possibles abusos a menors per part d’un monjo– que afecta la comunitat monàstica de Montserrat. La notícia es va divulgar ahir dissabte quan des de la web de Montserrat es va difondre un detallat comunicat amb la intenció d’avançar-se a la publicació de la notícia a mitjans com El País i El Periódico i al reportatge que Netflix emetrà els propers dies.

Incloem a continuació el comunicat sencer ja que la majoria de mitjans, com els esmentats, no ho fan. Des de l’Unilateral considerem que informacions tan seriores com aquesta cal tractar-les fugint de sensacionalismes, amb serietat, objectivitat i ètica periodística. El nostre mitjà és modest, no disposem d’informes directes de la CIA com tenen altres. Malgrat això, posem a disposició dels nostres lectors el comunicat sencer.

Segons fonts de Montserrat, estan entristits però tranquils, i preparats per ser objecte d’indagacions, no sempre prou dignes, per part de diversos mitjans. Podeu llegir les dues pàgines del comunicat a continuació:

Publicitat
Publicitat

 

comunicat 19 gener 2019-1