image_pdfimage_print

El proper dilluns 21 de gener, tindrà lloc a l’Hospitalet de Llobregat l’acte de presentació dels candidats de Primàries a l’auditori Barradas (rambla Just Oliveras, 56) a les 19.30 h.

L’acte comptarà amb la participació d’Anna Arqué, portaveu de Primàries Catalunya, i Vicent Partal, director de Vilaweb. L’acte donarà el tret de sortida a la campanya de primàries a la ciutat que culminarà el dia 2 de febrer amb la celebració de les votacions.

Neus Espunyes, portaveu de Primàries Hospitalet, afirma que el projecte “és la suma de l’esforç del voluntariat, del compromís valent de les candidates i els candidats i del desig de totes les persones que han votat de participar per fer una ciutat millor”. “Som poble, som República catalana”, conclou.

Publicitat
Publicitat

En total, hi ha 25 candidats formalitzats, d’entre els que s’hi troba Jordi Monrós, actual regidor del PDeCAT. A més de Monrós, hi ha dos candidats més que opten a encapçal·lar la llista, són l’activista i ex-degà del Col·legi Oficial d’Enginyers de Telecomunicació, Carles Salvadó i el també activista i membre del PDeCAT, Jordi Ibàñez.

“Primàries és l’espai dels qui volen sumar per guanyar els consistoris catalans amb dones i homes preparats per gestionar la ciutat amb una nova cultura política i disposats a fer complir el mandat del 1r d’octubre. Tot fonamentat en els valors republicans de participació, transparència i oportunitats reals, lluny de la bunquerització dels partits i el seu dirigisme” afirma Anna Arqué, Portaveu de Primàries Catalunya.

A banda d’aquest acte de presentació de candidats aquest 21 de gener, n’hi ha dos més de programats: el dia 25, amb un debat entre candidats, moderat per l’alcaldable per Barcelona, Jordi Graupera; i un altre acte el dia 30 de gener, la cloenda de la campanya amb la presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana, Elisenda Paluzie.