image_pdfimage_print

Jordi Roset, propietari de les benzineres Petro 7 de Montblanc i Terrassa, i cofundador amb Joan Canadell de Petrolis independents, ha denunciat davant els Mossos d’Esquadra que la matinada del 7 al 8 d’aquest mes uns encaputxats van apedregar la benzinera que té a Terrassa, fins que van aconseguir trencar una pantalla de LED valorada en 15.000 €, on hi havia consignes a favor de la llibertat dels presos polítics, a banda dels preus dels diferents tipus de carburant que serveix la benzinera de baix cost i que funciona sense personal perquè està totalment automatitzada. Així mateix, els vàndals, que anaven encaputxats, van pintar “Viva España” en un mural que fa de paret de fons de la benzinera i en la qual hi ha lemes i símbols independentistes.

El propietari de Petro 7 i copropietari de Petrolis Independents ha presentat com a prova dels fets els vídeos de les càmeres de seguretat que proven com dues persones, com a mínim, van participar en els fets. Val a dir que el brètol que volia trencar la pantalla no tenia gaire punteria, atès que va necessitar reiterats intents per fer-la malbé, com es constata a les imatges. Jordi Roset també ha lliurat fotografies on es veu clarament la pintada espanyolista.

Jordi Roset s’ha mostrat clarament indignat pel fet que les forces de seguretat de l’Estat “no tenen cap mena de mania per detenir sense motius persones que reivindiquen els nostres drets nacionals de manera no violenta però no actuen contra els feixistes que agredeixen propietats i persones en el nostre país només per ser independentistes”. Roset espera que “els polítics de sempre que acostumen a fer grans declaracions contra les accions no-violentes dels que volem un estat propi s’afanyin a condemnar aquesta atac violent contra la propietat privada”. “Em penso, però —afegeix— que em puc anar esperant assegut…”

Publicitat
Publicitat

Acompanyem aquesta informació amb un enllaç: https://youtu.be/bjuV8BOc1MQ amb el vídeo de les càmeres de seguretat.