Jordi Planas, portaveu de Joves Demòcrates, presentant la campanya | Foto: Marc Carrera
Jordi Planas, portaveu de Joves Demòcrates, presentant la campanya | Foto: Marc Carrera
image_pdfimage_print

Des de l’1-O de fa un any, no hi ha hagut cap iniciativa política de confrontació amb l’Estat sinó tot el contrari. Aquesta és una situació que ens preocupa greument perquè suposa una renúncia explícita a la independència.

Des de Joves Demòcrates de Catalunya detectem que els dos grans partits independentistes amb presència al Congreso (ERC i PDeCAT) cada vegada semblen justificar més una possible aprovació dels pressupostos de l’Estat.

Aquesta campanya tindria per objectiu últim assolir un acord per a generar un bloqueig total per part dels partits independentistes al Congreso, generant un alt grau d’ingovernabilitat a Espanya. Finalment, creiem que s’hauria d’assolir, en termes generals, un bloqueig de les iniciatives parlamentàries a l’Estat, i provocar una situació de màxima ingovernabilitat i de col·lapse de l’activitat política habitual.

Publicitat
Llibre: El Judici - Lluís Busquets
Publicitat

Esperem, també, que altres entitats del moviment independentista s’hi adhereixin.

Finalitzat l’acte, els portaveus nacionals han declarat davant dels assistents:

“No permetrem la governabilitat de l’executiu de Pedro Sánchez, ni que ERC i PDeCAT venguin Catalunya a preu de saldo” ha declarat Jordi Planas.

Per altra banda, Albert Torelló ha ressaltat: “Fa mesos que l’independentisme no té la iniciativa política a Catalunya. És l’hora d’agafar les regnes de nou per implantar la República”.

 

1 COMENTARI

Comments are closed.