Joaquim Forn
Joaquim Forn
image_pdfimage_print

El col·leciu Junts per la República, organització d’independents integrada a dins la Crida Nacional, ha desmentit avui mitjançant una piulada que hi hagi hagut un acord entre el PDeCAT i la Crida Nacional per la República, per presentar a l’exconseller d’interior, Joaquim Forn, ara mateix pres a Lledoners, com a candidat a Barcelona per a les eleccions municipals de 2019.

En el tuit s’afirma que qualsevol acord d’aquesta mena seria un frau als fundadors, ja que la Crida està en procés de constituir-se, el proper 26 de gener se’n farà el Congrés Constituent.

Ara per ara, l’exconsellera Neus Munté és l’única candidata que va concórrer a les primàries internes del PDeCAT i per tant proclamada oficialment com alcaldable a Barcelona, amb la campanya “Remuntem Barcelona”.

Publicitat
Publicitat

Pel que fa a la Crida Nacional per la República, Ferran Mascarell impulsor de la Crida, ja va postular-se com alcaldable el 3 de desembre, en un acte de presentació al restaurant Semproniana, si bé en la presentació de la seva candidatura va insistir que no era el candidat de la Crida, sinó “el candidat de mi mateix i de les persones que aniran expressant el seu suport en les properes setmanes”.

2 COMENTARIS

  1. El que sigui, però que la dreta sobiranista defineixi una candidatura única, que no dispersi el vot. Atès que no es pot fer una candidatura de país, transversal, com a mínim aglutinar vot a l’esquerra i a la dreta.

    Però, altrament, com es pot demanar una candidatura única, de país, a ERC, si un mateix és incapaç d’arribar a una llista de centre-dreta consensuada. O potser la candidatura de país és només una disfressa per ocultar la incapacitat?

    Si us plau, que algú posi ordre en el centre-dreta sobiranista.

  2. Gràcies per la notícia. Però pel soroll mediàtic que es pot generar, estaria bé que la Crida (per exemple, els seus tres impulsors) fes un comunicat dient això mateix i es pengés a la web (de la Crida), tot i que en sigui l’únic comunicat que hi hagi. Seria una pena que algunes persones pensessin que la Crida no respon a les seves expectatives abans inclús de constituir-se.

Comments are closed.