image_pdfimage_print

Avui divendres s’inicien les votacions de la primera volta de Primàries Barcelona, 54 candidats i hi podran votar 27.000 inscrits.

Butlleta electoral amb els candidats de Primàries Barcelona
Butlleta electoral amb els candidats de Primàries Barcelona

Les votacions seran telemàtiques i presencials. Des de divendres, a partir de les 20 h, fins diumenge 16 de desembre a les 20 h, tots els inscrits a Primàries Catalunya empadronats a Barcelona podran participar-hi telemàticament, entrant al web de Primàries Catalunya.

Les votacions presencials es duran a terme durant el dissabte 15 de desembre, des de les 10h a les 20h (amb una pausa per dinar de 14 a16 h) a diferents punts de votació habilitats arreu de Barcelona.

Publicitat
Llibre: El Judici - Lluís Busquets
Publicitat
Col·legis electorals per a votar Primàries Barcelona
Col·legis electorals per a votar Primàries Barcelona

En aquesta primera volta es poden votar fins a dues candidatures. Posteriorment, les dues candidatures amb més vots a la primera volta passen a la segona volta, on es tornarà a votar seguint el reglament de Primàries Barcelona.

Per tal de donar el tret de sortida a les votacions, aquest mateix divendres se celebrarà l’acte final de campanya de Primàries Catalunya. Després de més de tres mesos d’actes, el procés de Primàries obertes a la ciutadania de Barcelona posarà el punt i final a la campanya en un acte al Cercle de Gràcia, al carrer  de Santa Magdalena 12, Barcelona. Serà a les 18:30 h i comptarà amb la participació de tots els candidats, aixi com de la presidenta de l’ANC, Elisenda Paluziué, la portaveu de Primaries Barcelona, Anna Arqué, i el Portaveu de Primaries per la República i Primàries Reus, Lluís Gibert. L’acte estarà presentat per l’actor Toni Albà.