image_pdfimage_print

A partir d’aquest divendres a les 20 hores s’obre el període per votar en la primera volta de les Primàrìes de Barcelona, que finalitzarà el diumenge al vespre (20 h). Per poder participar en la votació calen dos passos previs: estar registrat al web primariescatalunya.cat i ser validat presencialment en algun dels punts habilitats a tal efecte. Per validar-se cal mostrar el DNI per confirmar la identitat i el lloc de residència al fedatari de l’organització de Primàries Catalunya. Aquest procés de validació es pot fer a la seu nacional de l’ANC, al carrer Marina 315, en els actes que s’estan duent a terme de les primàries o bé a les seus territorials de l’ANC als districtes. Un cop registrat i validat es podrà votar telemàticament des de qualsevol dispositiu en qualsevol moment dels dies habilitats.

En cas de no estar validat, es podrà votar presencialment només el dissabte. A falta d’acabar de confirmar tots els punts, es preveu poder votar presencialment a les seus de l’ANC dels districtes, a l’Orfeó Martinenc i a l’Ateneu Barcelonès.

En aquesta primera volta, es podrà votar a dues persones d’entre tots els candidats i candidates. Els dos guanyadors es disputaran el primer lloc en la segona volta, que es farà el cap de setmana següent. En aquesta segona votació, hi haurà una urna per decidir el guanyador i una altra urna per decidir l’ordre que ocuparan a la llista els altres candidats elegits.

Publicitat
Publicitat

Les darreres setmanes s’han fet tota mena de debats territorials amb participació del públic, conferències, xerrades i fins i tot una lliga de debats sectorials. Aquest divendres al Teatre del Cercle de Gràcia a les 18.30 hores es fa l’acte final de campanya que finalitzarà a les 20 h en punt, just a l’hora de l’inici de les votacions.