image_pdfimage_print

Aquest passat dissabte, 3 de novembre, un total de 203 Motards Independentistes han fet un llaç de motos a Lledoners per tal, segons ha comunicat l’entitat, de “reivindicar la llibertat dels presos polítics, preses, exiliats i exiliades.” Afegint que aquest darrer any ha estat “1 any de vergonya i injustícia de l’Estat espanyol. 1 any d’infàmia.”

L’associació Motards Independentistes neix com a idea a principis de juliol de l’any 2010 quan un grup d’amics motoristes decideixen convocar la I Manifestació Independentista en Moto, l’11 de setembre d’aquell mateix any. És una associació formada per motoristes independentistes d’arreu del Principat i la Catalunya del Nord, i la seva activitat més destacada és la manifestació independentista amb moto que fan cada onze de setembre, tot i que organitzen activitats tot l’any. Totes les motos són benvingudes, des de nakeds, trails, clàssiques, customs i de carretera, fins a escúters o esportives.