image_pdfimage_print

La xifra d’inscrits a Primàries Catalunya, l’entitat que coordina i organitza les primàries arreu del país per aconseguir el màxim nombre d’alcaldies independentistes, no para de créixer. Si fa uns dies s’informava que s’havia arribat als 25.000 inscrits, la xifra, en tan sols tres dies, ha augmentat a 30.000; un creixement diari de prop de 1.000 persones.

Atès l’alt ritme d’inscripcions, Primàries Catalunya s’ha proposat arribar als 50.000 inscrits, motiu pel qual fa una crida a seguir explicant el projecte. Al web, es pot consultar l’agenda amb tots els actes i els municipis on es duen a terme.

Cal recordar que actualment ja hi ha al voltant d’una trentena de ciutats que s’han adherit al projecte. És el cas de Barcelona, Lleida, l’Hospitalet de Llobregat, Terrassa, Sabadell, Tarragona, Reus, Cornellà de Llobregat, Manresa, Vilanova i la Geltrú, Blanes, el Vendrell, Tortosa, Sant Pere de Ribes, Calafell, Sant Just Desvern, Montornès del Vallès, Vilassar de Dalt, Centelles, Gelida, Ulldecona, Santa Cristina d’Aro, Sant Feliu de Codines, Castelldefels, Esplugues de Llobregat, Rubí i Palau-solità i Plegamans.

Publicitat
Publicitat