image_pdfimage_print

Primàries Catalunya ja ha aconseguit 25.000 inscrits, una xifra que demostra l’interès de la ciutadania a configurar espais d’apoderament ciutadà, que renovin l’espectre polític i que siguin transversals per generar opcions reals de guanyar alcaldies independentistes a les grans ciutats del país i, així, assegurar el mandat republicà.

De fet, actualment ja hi ha més d’una vintena de ciutats de Catalunya que han començat el procés. Aquesta mateixa setmana, Lleida s’hi ha adherit i se suma a grans ciutats del país, com Barcelona, L’Hospitalet de Llobregat, Terrassa, Sabadell, Tarragona, Reus, Cornellà de Llobregat, Vilanova i la Geltrú, Blanes, El Vendrell, Tortosa, Sant Pere de Ribes, Calafell, Sant Just Desvern, Montornès del Vallès, Vilassar de Dalt, Centelles, Gelida, Ulldecona, Santa Cristina d’Aro, Sant Feliu de Codines, Castelldefels, Esplugues de Llobregat, Rubí i Palau-Solità i Plegamans.

El registre encara segueix obert, i tothom qui ho vulgui només s’hi ha de registrar clicant a aquest enllaç i omplint un petit formulari que li donarà accés a votar finalment els candidats que confeccionaran la llista definitiva del seu municipi.

Publicitat
Publicitat