IMATGE @ Recital · Palau Robert _ 29-09-2018
IMATGE @ Recital · Palau Robert _ 29-09-2018
image_pdfimage_print

A les sis de la tarda del dissabte, alguns dels poetes participants de la darrera edició d’Edicions de l’Albí —autors i representants de La Terra Sagna—, escenificaven la lectura transformant el poema en vot.

L’urna, col·locada al bell mig de la sala fou una de les que s’utilitzà el primer d’octubre del 2017.

La sala de Les Cotxeres, a vessar, demostrà que en la reivindicació: la força de la paraula i la cultura hi segueix tenint un paper decisiu.

Publicitat
Llibre: El Judici - Lluís Busquets

Per això, en acabar l’acte, s’alçaren crits espontanis de “ni oblit ni perdó”.

Poetes, editors, rapsodes i actors donaren forma literària, a les imatges, que es projectaren en el decurs de l’acte de manera estratègica. Com a convidats especials, hi figuraren Enric MajóManel Barceló, i Pepa Arenós.

S’acompanyà l’escenari musicalment per Roger Borull, que interpretà el primer tema musical: Era un País. En seguiren altres, entre els quals No passareu!. Punyents i d’execució deliciosa.

Amb la col·laboració de Teatre amb R de República; la Plataforma 1 Octubre, i sota la direcció artística de Toni Albertí.

Pots escoltar AQUÍ, «sonet d’albada», peça de Montserrat Butxaca, recitada per la rapsoda i també candidata a @PrimariesCat per Barcelona, Cristina Font.

El poema en qüestió fou el tercer seleccionat per a encetar l’acte.