Canviem la mentalitat ja!

image_pdfimage_print

Bé, ja hem guanyat el primer d’octubre, hem proclamat la DUI el 27 d’octubre, i hem tombat el cop d’estat feixista del 155 el 21D. Som la majoria social i política. Aquest 11S vàrem tornar a ser quasi dos milions als carrers. La tebiesa política de certs polítics no va complir i no va rectificar al M.H. Sr. Puigdemont com a guanyador.

Emprenyar la gata parlant de pactes i majories, no només és covardia sinó que perseverar-hi et fa traïdor.

Només el poble salva el poble. Recuperar la mentalitat de victòria és imprescindible per guanyar als espanyols, vàrem vèncer-los a les urnes i al carrer. Però la nostra ment segueix esclava i poruga a Espanya.

Publicitat

Ja va sent hora de tenir mentalitat de victòria com a catalans. Som república a les urnes i als carrers, el darrer bastió és creure’ns-ho i exercir-ho.

No és democràtic obeir lleis i tribunals colonials imposats a sang i foc per Espanya. C’s, PP i també els botiflers del PSC no són opcions democràtiques, són les forces enemigues a batre, són genocides que pretenen la destrucció de la Nació catalana. Tabarnia, és una organització terrorista finançada pel feixisme del club del 155. Tribunals i piolins formen part de l’ofensiva destructora, són els nous canons que bombardegen Barcelona.

Ara és el moment de passar a l’acció, de sortir al carrer i alliberar els nostres presos polítics. Tenim les claus i el poble ho reclama, cal mentalitat de victòria i saber-nos lliures. Som poble, som lliures. Exercim com a éssers lliures i fem efectiva la república. Ho vàrem votar l’1-O, proclamar el 27-O i ratificar el 21D.

O ens mentalitzem o sucumbim.

O som república o la barbàrie feixista ens destruirà per sempre.

La força de la mentalització és essencial per la victòria.

Som república, donec perfìciam.

1 COMENTARI

  1. Estic d´acord amb tot, però estaria bé que els articles no fessin referència a “els espanyols”, en tot cas sera “el govern espanyol”, “unionistes” o qualsevol altre terme que no englobi a tots els espanyols com a contraris al dret d´autodeterminació de Catalunya, que si bé són una minoria, existeixen, i és insultant posar-los tots al mateix nivell que PP,PSOE o Ciudadanos.

Comments are closed.