Cartell de l'acte de l'aplec independentista
Cartell de l'acte de l'aplec independentista
image_pdfimage_print

Avui divendres 14 de setembre se celebrarà el 9è aplec per la Independència d’Arenys de Munt que commemora la primera consulta sobiranista feta el 13 de setembre del 2009.

Enguany, els ponents convidats per a la celebració són el filòsof Jordi Graupera, impulsor de les Primàries Barcelona, que intervindrà per explicar la metodologia de la seva proposta de candidatures obertes als partits i a la ciutadania per tal de configurar una llista sobiranista i independentista per a les eleccions municipals a la ciutat de Barcelona aquest maig de 2019.

Posteriorment, els arenyencs retran homenatge i reconeixeran a l’actor Toni Albà i de forma pòstuma al militant independentista Xavier Mitjà recentment traspassat. L’acte finalitzarà amb un sopar popular a la plaça de l’Església.

Publicitat
Publicitat