image_pdfimage_print

Aquest dijous s’ha fet públic el resultat de les votacions del reglament de Primàries Barcelona: ha guanyat el amb un 96% dels vots i per tant queda aprovat el reglament i entra en vigor. Han votat 4215 persones.

Amb el reglament aprovat queda obert doncs el termini de presentacions de candidats, que pot ser tothom que tingui dret a presentar-se a les eleccions municipals de Barcelona del 2019 i que hagi lliurat el formulari omplert de les primàries abans del dia 30 de setembre del 2018.

A partir d’aquest moment també queda oberta la inscripció al cens per poder votar a les Primàries, que estableix que podrà votar tothom qui té dret a vot a les eleccions municipals de Barcelona del 2019 i que s’hagi inscrit en el cens de les primàries.

Publicitat
Publicitat

Per inscriure’s al cens caldrà acreditar el veïnatge a Barcelona amb el DNI o el volant d’empadronament emès per l’Ajuntament. Les inscripcions podran fer-se presencialment o telemàticament al web de primaries.barcelona.

El reglament especifica que serà una comissió plural formada per les candidatures que s’hi presentin l’encarregada de l’organització de les primàries i de vetllar per garantir la igualtat d’oportunitats de totes les candidatures. I reserva un lloc destacat tant en l’organització com en la supervisió de les garanties per a l’ANC, en cas que decideixi sumar-s’hi.

La setmana vinent hi haurà una roda de premsa on es concretaran els detalls logístics que afecten tant als candidats com als votants de Primàries.