Moment de la convenció de 'Primàries per la República' de dissabte al Teatre Auditori de Granollers | Primàries per la República
Moment de la convenció de 'Primàries per la República' de dissabte al Teatre Auditori de Granollers | Primàries per la República
image_pdfimage_print

Amb un èxit d’assistència, aquest dissabte s’ha presentat al Teatre Auditori de Granollers ‘Primàries per la República’. La proposta emplaça a bastir llistes transversals, a través de primàries obertes a la ciutadania o processos participatius, per escollir els candidats i candidates per als pobles, viles i ciutats del país i convertir les eleccions municipals 2019 en el primer pas efectiu de la República de Catalunya.

Primàries per la República defensa que les properes eleccions municipals han de fer el primer pas cap a la República de Catalunya, fent que l’apoderament ciutadà sigui el més gran possible, obrint les llistes electorals a tots aquells ciutadans i ciutadanes que vulguin proposar-se com a candidats i candidates i a tots aquells i aquelles que vulguin decidir directament qui els ha de representar, fent candidatures que neixen com la millor expressió de la voluntat ciutadana defensada des de l‘1 d’octubre.

Durant la convenció s’ha debatut el Segell Republicà, que és el document marc que defineix les línies i objectius de les candidatures. Aquest Segell serà signat pels participants de les primàries i es vetllarà per garantir-ne l’acompliment.

Publicitat
Llibre: El Judici - Lluís Busquets
Publicitat

Avui han formalitzat formar part de la Coordinadora de Primàries per la República: Demòcrates de Catalunya, Solidaritat per la Independència, Consultes per la Independència, Independents per la Selva i molts municipis com Reus, Sitges, Tortosa, Lleida, Gavà, Vilassar de Mar, Arenys de Munt, Barcelona, Vilanova i la Geltrú, Olot, Palamós, Sant Cugat del Vallès, Sabadell, Terrassa, Cambrils i representants de 164 municipis diferents disposats a fer Primàries per la República. En aquest tret de sortida de Primàries per la República, volem ser-ne més encara.