image_pdfimage_print
El comissionat de la Presidència per al Desplegament de l’Autogovern, Pau Villòria, ha rebut avui al Palau de la Generalitat la Junta Directiva de l’Associació Servidors Públics de Catalunya – ServidorsCAT. Amb aquesta trobada, el comissionat engega una ronda de contactes amb diversos agents socials i econòmics amb l’objectiu de dur a terme un inventari de les conseqüències negatives de l’aplicació de l’article 155 sobre la Generalitat, les entitats i els ciutadans i, a partir d’aquesta anàlisi exhaustiva, elaborar un pla de xoc per revertir-ne els efectes.
Durant la reunió, la presidenta de ServidorsCAT, Yolanda Hernández; el tresorer de l’entitat, Lluís Xavier Toldrà, i la secretària, Aranzazu Colom, han lliurat al comissionat el darrer inventari de danys del 155 elaborat per l’associació.
Per la seva banda, Villòria ha volgut subratllar el “simbolisme” que ServidorsCAT hagi estat la primera organització amb qui es reuneix, i s’ha posat “a disposició” de l’entitat per avançar junts en la restitució de la normalitat a l’Administració.
El Comissionat de la Presidència per al Desplegament de l’Autogovern va ser creat pel Govern el passat 7 de juny, amb l’objectiu de proposar i impulsar la planificació de les actuacions relacionades amb l’aprofundiment, el desenvolupament i l’evolució de l’autogovern de Catalunya i les seves institucions.
L’Associació Servidors Públics de Catalunya és una associació sense ànim de lucre que té com a finalitats contribuir a l’enfortiment i al bon govern de les institucions públiques de Catalunya, defensar els drets i les llibertats de les persones en les seves relacions amb les institucions públiques i promoure les iniciatives necessàries per a l’aprofundiment de l’Estat de Dret, democràtic i social a Catalunya.