L'Executiva Nacional elegida en el III Congrés de Solidaritat Catalana per la Independència
L'Executiva Nacional elegida en el III Congrés de Solidaritat Catalana per la Independència
image_pdfimage_print

El 98% dels adherits de Solidaritat Catalana per la Independència dóna suport al projecte ‘Primàries per la República’. Aquest ha estat el resultat d’una consulta interna que ha dut a terme el partit independentista entre dimecres i divendres de la setmana passada. En aquesta consulta es preguntava a la militància si estava d’acord en el fet que s’hi donés suport i participés del projecte ‘Primàries per la República’ presentat fa menys de dues setmanes al col·legi de periodistes de Barcelona.

En la consulta hi ha hagut un vot gairebé unànime per tal que els grups i entitats sobiranistes del país promoguin la candidatura sobiranista més transversal possible a cadascuna de les ciutats, pobles i viles per tal d’assegurar un alcalde o alcaldessa independentista. En aquest sentit, i seguint la voluntat dels adherits, Solidaritat Catalana per la Independència dóna ple suport a la iniciativa ‘Primàries per la República’ i instarà a tots els seus regidors i alcaldes actuals, així com els adherits i simpatitzants de tot el territori, a participar d’aquestes primàries, ja sigui com organitzadors, dinamitzadors, participants o candidats.