image_pdfimage_print

L’entitat Crida per la Llibertat, conjuntament amb l’Assemblea Nacional Catalana convoca a participar en la manifestació en protesta per la sentència contra els joves d’Altsasu, que tindrà lloc a Iruña el dissabte 16 de juny a les 5 de la tarda.

Per afavorir la participació, l’associació posa a disposició dels interessats un servei d’autocar. El preu del bitllet és de 40 euros, i la seva gestió es fa via correu electrònic (cridaperlallibertat@gmail.com). L’autocar té prevista la sortida de Barcelona el mateix dia a les 7.00 hores i tornada sortint d’Iruña a les 21.00 en finalitzar la concentració.

Crida per la Llibertat considera que cal continuar difonent internacionalment els dèficits democràtics i els abusos de la justícia espanyola que comporten indefensió i manca de plenes llibertats. Així com continuar enfortint i contribuir a vertebrar un ampli moviment de solidaritat, interior i exterior compromès, constant i pacífic fins a assolir la plena llibertat.

Publicitat
Publicitat

Altres activitats de l’entitat al llarg d’aquest mes de juny seran entre d’altres, un acte per la llibertat i drets civils el dimarts 12, que es durà a terme a l’aula Magna de la Facultat de Biologia de la UB, amb les intervencions de membres de l’Associació Catalana de Drets Civils, de l’Associació de Juristes pels Drets Civils, de Joseba Azkarraga, protaveu de Red Ciudadana SARE,  i d’Ester Capell, consellera de Justícia de la Generalitat de Catalunya.