image_pdfimage_print

Aquest divendres al vespre tindrà lloc a la Queen Mary University de Londres un acte organitzat per l’ANC d’Anglaterra que té per objectiu explicar què va passar a l’octubre des d’un punt de vista de l’acció exterior i les delegacions de la Generalitat. A més, es pretén debatre sobre quin hauria de ser el full de ruta pel que fa a la internacionalització del procés d’independència, analitzant què va fallar a l’octubre i com adaptar la política exterior de la Generalitat a la nova conjuntura.

L’esdeveniment comptarà amb la participació de tres exmembres de delegacions exteriors de la Generalitat que hi treballaven en el moment del referèndum de l’u d’octubre i de la posterior declaració d’independència del 27 d’octubre. Diana Coromines, extècnic de la Delegació de la Generalitat a Dinamarca; Abel Riu, extècnic de la Delegació de la Generalitat a Polònia i els Països Bàltics i Aljosa Ajanovic, extècnic de la Delegació de la Generalitat al Regne Unit i Irlanda exposaran com varen viure els dies previs i posteriors al referèndum fins a la seva destitució un cop aplicat l’article 155.

A més a més, l’acte comptarà amb la presència d’Elisenda Paluzie, presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana; Toni Castellà, diputat al Parlament de Catalunya; Carles Suàrez, membre de l’ANC d’Anglaterra; Antoni Montserrat, president de la Federació Internacional d’Entitats Catalanes i Aleix Sarri, assessor de Ramon Tremosa al Parlament Europeu i escriptor. L’acte serà moderat per Júlia Strubell, membre de l’ANC d’Anglaterra.

Publicitat
Publicitat

1 COMENTARI

Comments are closed.