Carta al senyor Carrizosa

image_pdfimage_print

Benvolgut senyor Carrizosa,
Em dirigeixo a vós en una carta oberta a tothom, ho faig amb tot el respecte malgrat les vostres declaracions i després d’haver insultat a més de dos milions de catalans traient un dels llaços que hi ha en un escó del Parlament i llençant-lo a terra.

Segons vós aquest llaç no representa ningú, esteu convençuts que no ho fa? Si un símbol no representa ningú, per què és a tots els carrers i en milers de solapes de jaquetes de persones, no només catalanes. A l’Estat espanyol també hi ha qui porta aquest llaç.

El president Torrent li va demanar molt educadament que no traguéssiu el llaç i que us comportéssiu com un adult i la vostra reacció fou canviar l’idioma i llençar el llaç, en aquest moment vau demostrar una falta de respecte a molts catalans, independentistes i no independentistes; també vau faltar al respecte a molts espanyols que dins la moribunda democràcia espanyola encara creuen en la justícia i que el llaç groc els representa. És molt trist també, que en veure-us interpel·lat per Roger Torrent canviéssiu al castellà només per intentar vendre un conflicte idiomàtic que no existeix, l’idioma castellà es fa servir per a comunicar-se, com tots, però vós i els integrants del vostre partit fan servir l’idioma, el català i el castellà, per intentar enfrontar, provocar i desunir. Així demostren les seves intencions més obscures que són tornar a una dictadura en la qual els judicis polítics i idiomàtics són una realitat normal.

Publicitat

Veient la reacció dels vostres companys, haig de destacar l’expressió de la senyora Inés Arrimadas quan el president Quim Torra es va acostar al seu escó per a demanar que tornés el llaç on era, la seva expressió demostrava odi i ràbia, una ràbia que veig en tots els integrants de la vostra formació, i que no entenc el perquè. Per què els fan ràbia els llaços grocs?

Si em permet, li faria un parell de preguntes més. Quan vós us presentàreu a les Eleccions al Parlament, ho vau fer per a millorar la vida dels catalans, de TOTS els catalans?, o perquè només volíeu fer política per a uns quants?, o per arribar a ser algú a “Las Cortes Españolas“? Segons la meva humil opinió, sembla que només vulgueu treballar per a uns quants.

Quan vau llançar el llaç ho vau fer per informalitat i manca de respecte a les institucions catalanes que heu de servir, o per fer un espectacle? Segons el que he anat veient, sembla que ho vau fer per sortir a les televisions i a les notícies, i per atiar una divisió que només vostès creen. Amb els fets de divendres, vós, senyor Carrizosa, i el vostre partit, heu tornat a demostrar que la cohesió social no us interessa, desitgeu destruir Catalunya per a poder ser els amos i senyors d’Espanya i refundar el pensament únic, promoure la involució democràtica i destruir les llibertats d’expressió.

Dir-vos, per acabar, senyor Carrizosa, que el Parlament és un espai seriós, no és un pati d’escola ni un plató de televisió. Hi ha càmeres, sí, però per informar. La premsa rosa, groga, sensacionalista és en un altre lloc.