Toni Castellà durant la Roda de premsa | Demòcrates de Catalunya
Toni Castellà durant una roda de premsa del partit | Demòcrates de Catalunya
image_pdfimage_print

Amb un cens total de 2.358 electors, Demòcrates de Catalunya realitza una consulta electrònica, des d’avui divendres 11 de maig, a partir de les 13 hores, fins demà dissabte 12 de maig, a les 10, per decidir el vot dels dos diputats de Demòcrates, al Parlament de Catalunya, arran de la proposta de candidat del Grup parlamentari de Junts per Catalunya feta ahir.

La formació demòcrata té arrelada en la seva cultura organitzativa la participació dels voluntaris en les decisions rellevants de Demòcrates de Catalunya, a través de les votacions electròniques. Ahir el Grup Parlamentari de Junts per Catalunya va fer pública la candidatura del diputat Quim Torra i Pla com a futur president de la Generalitat. En el ple d’investidura del Parlament de Catalunya, els dos vots dels diputats de Demòcrates emanaran dels resultats de la consulta que es fa en les pròximes hores.

La pregunta que se sotmet a votació és:

Publicitat
Publicitat

Estàs d’acord que els dos diputats de Demòcrates votin favorablement la candidatura proposada pel Grup parlamentari de Junts per Catalunya de l’Il·lustre Sr. Quim Torra i Pla com a futur president de la Generalitat de Catalunya, amb la condició que la seva acció política serveixi per fer efectiva la República de Catalunya, lleial al mandat de l’1 d’octubre de 2017?


NO
Abstenció