image_pdfimage_print

Dilluns al matí, Elisenda Paluzie, Pep Cruanyes, David Minoves, David Fernàndez, Jaume Bardolet, Betona Comín i Eva Riera es van reunir amb els consellers Toni Comín, Lluís Puig i Meritxell Serret a la seu del Govern legítim a Waterloo. La trobada va servir per presentar a membres de la nova junta de l’Assemblea, així com les iniciatives que hi ha des de les comissions internacionals i Fem República. Per la seva part, el Govern legítim va presentar les tasques que fan des de Waterloo per tal de desplegar la República i portar a terme la seva defensa. A l’inici de la reunió es va fer una connexió digital amb el M.H. Sr. Carles Puigdemont que va traslladar les seves salutacions.

El viatge també va servir per reunir-se amb Günther Dauwen, director de l’European Free Alliance, el qual donà el seu suport al procés polític català i condemnà la repressió política actual, així com per reunir-se amb l’organització Unrepresented Nations and People Organization, UNPO, la qual presentà el seu projecte i la seva visió sobre el procés català.

També hi va haver temps per fer una trobada amb els membres de l’ANC Brussel·les i felicitar-los per la tasca que estan portant a terme com Assemblea Exterior.

Publicitat
Publicitat