image_pdfimage_print

Tal com es pot llegir a la web Spiegel Online en el seu article “Una escletxa d’esperança per a Carles Puigdemont” (Ein Hoffnungsschimmer für Carles Puigdemont) l’extradició del president Puigdemont és un assumpte que no està decidit:

Sense que calgués, la Jutgessa matisa la seva interlocutòria dient que “sens dubte, després d’avaluar a fons els preceptes legals en què es basa l’ordre de detenció, l’extradició podria ser denegada“, afirma des de Neumünster el redactor Steffen Lüdke.

El mateix Spiegel conclou:

Publicitat
Publicitat

Si aquesta jutgessa fos qui hagués de decidir sobre l’extradició, segurament la denegaria. La frase afegida a la interlocutòria és inusual i no té cap funció en el raonament de la seva decisió. Però per al govern de Madrid, ha de ser un motiu de preocupació.”